lørdag 15. januar 2011

Blomster


Her kommer endelig et nytt blogginnlegg... Det var jaggu på tide, synes jeg iallefall :)

Jeg legger ut litt bilder av noen av blomstene mine, jeg synes de er så fine, og det varer ikke så lenge, derfor er det best å få det dokumentert. På det øverste bildet ser du bilde av ei orkide-grein. Kjempefine og store blomster, og for å få den til å passe i vasen, måtte jeg kutte av noen blomster og legge de oppi sånne små søte skåler.


Disse hjerteblomstene synes jeg er kjempefine og jeg flytter på de hele veien for jeg finner ikke den perfekte plassen. Så akkurat nå står de på toppen av et vitrineskap og henger ned. Så får vi se da, hvor lenge den blir værende der... 
Mamma er sånn at pynten alltid skal stå på samme plass, det er nesten sånn at hun tar bilde av hvor ting stod før hun tok frem julepynten. Alt har sin perfekte plass. 
Det burde kanskje jeg også gjort, for etter jul har jeg vært nødt til å kjøpe ny pynt for jeg klarer ikke å fylle vinduskarmene engang! Jeg forstår det ikke...
Det kan kanskje ha noe med at vi spilte bingo, og gevinstene var "lopper" fra hjemmet... hmm... Da er det iallefall noen som har glede av pynten min ;) hehe...

Denne siste blomsten er en avlegger som ikke har rukket å vokse så mye enda... Jeg har hatt den en stund, den heter forresten Hoya Australis. Men søstera mi sa at den ikke vokser på denne årstiden, så jeg måtte ikke gi opp :) Når den begynner å vokse får den noen hvite blomster som lukter deilig! Det gleder jeg meg til... Visste dere forresten at man ikke skal takke for avleggere?

Ha en fin kveld!

Laila

6 kommentarer:

 1. <jippi :) Nytt blogginNlegg! Fiiine blomster! eineste eg har og kan ha er grønne planter..! for enten vanner eg de for masse, eller for lite..!!
  sååå e gøy du legger ut dine fiine blomster :) :)

  lurt med Bingo med "lopper" fra hjemmet...konne godt tenkt meg å kvitta meg med litt!!

  SvarSlett
 2. Takk for det! e ikkje så flinke te å vanna sjøl eg, men der e noen blomster som tåle det mesta, heldigvis! For eg syns det e ganske kjekt med blomster...

  Bingo ja, kjempekjekt! Hadde det både i julaklubben og på julaften... alle hadde med seg litt lopper også bytta me gavene då! minuset e jo at eg har maks uflaks og ende opp med lite eller ingenting sjøl, og har derfor lite og pynta med når julen ryddes vekk, men sånn e det, unnskyldning te å kjøpa nytt ;)

  Ha ei fine helg! klem!

  SvarSlett
 3. Mange fine blomster!!
  Jeg har ikke grønne fingre, og har gitt opp for lenge siden ;))

  Utrolig fin sjenk/kommode lenger nede her!
  Nydelig malt og så fine knotter!

  La meg til som følger her :)

  God søndag!
  Klem Silje

  SvarSlett
 4. Oi,"ny" blogg for meg
  HERLIG :)

  ...Flink du er med blomster
  Det er desverre ikke jeg,så her i heimen går det mest i snittblomster :)
  Veldig enig med deg at hjerte-blomstene er vakre..

  Tusen takk for titten :)

  -Ida Susanne

  SvarSlett
 5. Blomster gir god stemning i heimen. Selv har jeg bare orkideer, for det er bare det jeg får til. Hjerteblomstene er nydelige, tror jammen meg jeg skal prøve meg på dem :)

  SvarSlett
 6. Der va hjerteblomstene i hus... Nydelige. Har satt de oppå et høgt skap og de henge så fint nerøve. Takk for tipset ;)

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!