mandag 3. januar 2011

Oppdrag fullført!

 Jaja, da var kommoden malt og pusset og jammen utstyrt med nye knotter. Jeg fikk ikke tak i polkadott, så vi får se en annen gang! Hva synes dere? Jeg ble godt fornøyd med den, og gleder meg til å fylle den opp med interiørblader og anndre ting! Knottene er fra Lisbeth Dahl og selges på forskjellige interiørbutikker.

Jeg kom meg til Bohus klokka 08.00 i morges, og det var sååååå mange biler på parkeringsplassen at det ikke er til å tro! Og kø, ja jeg var den eneste som møtte opp klokken 08.00. Det var absolutt ingen der! Jeg hadde forberedt meg på å kjempe for å få en sånn stol, som de sikkert bare hadde tatt inn noen få av! Jeg spurte de som jobbet der om hvor kundene var, men de hadde vært der klokken 07.00, da stod det kø utenfor... Greit for meg, jeg fikk hele butikken for meg selv! Og stol fikk jeg med meg hjem sammen med puff, herlig!

6 kommentarer:

 1. Så flotte blogg da Laila.. stilige komode og da.. flinke du..

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det! E du komt deg tebake te Kina allerede?

  SvarSlett
 3. Nyyyyyyyyyydeligt laila ! Du imponere jo HEILA tiå :D og den blåfargen va jo heilt fantastiske, og DEI fiiine knottane og da!! KOR får du tak i sånne hen??
  klem fra meg

  SvarSlett
 4. Takk for det!! :) an e ikkje blå, men kvite :) bildene blei litt mørke :D men an e ikkje heilt kvite heller da :) Dei knottane kjøpte eg på Spareland! Løp og kjøp :D

  SvarSlett
 5. Åååhr, d va jaffal ett flott bilde ;)
  påÅÅååå SPARELAND??? wooh ! tippa eg må der ein dag itte eg har fått lønn å kjikka da :D har jaffal EIN kommode som trenge nye knott!!

  SvarSlett
 6. Hehe, du e skjønne! ja, på spareland... det ska jo skifta navn te Ditt interiør (jaffal på vea) det passe jo myyyye bedre :) Glede meg te å se før og etter bilder av kommoden din ;)

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!