søndag 30. januar 2011

Klarer du å nyte søndagen?


Endelig søndag, dagen der man kan slappe av med god samvittighet og bare nyte dagen mens den hektiske uka står for tur. Tenne lys, gå en tur, kose seg hjemme eller på besøk uten stress og mas. 
Klarer folk å nyte søndagen? 

Jeg har iallefall hatt en super uke, og gleder meg til å begynne på en ny! 

Jeg kommer til å skrive et innlegg senere også, og i dette innlegget skal jeg vise dere noen ting jeg fikk kjøpt på en bruktbutikk vi har her i nærheten. Den butikken gjorde at jeg sparte omtrent 1399,- hehe, greit å gå på bruktmarked! Følg med senere, og kom gjerne med innspill på hva dere har funnet på bruktbutikker. Jeg er sikker på at man kan finne ganske mange fine funn om man bare leter!

Ha en fin dag!

Laila

3 kommentarer:

 1. ooooii sååå fiiint :)
  Kor du har fått tak i d flotta huset?? nyydelig :D
  e d ekte blomster som ligge vedsiden av huset??

  eg klare ALDRI å nyte søndagen, fordi eg stresse så masse øve at d snaaart e mandag og kvardangen starte igjen!! så for meg kunne det godt vær to lørdagar og så mandag! :p
  gleeede meg allerede t neste innlegg :D
  cath

  SvarSlett
 2. Tuusen takk for det!! Huset er kjøpt hos Bohus :) Gustav kjøpte det te meg før jul, men de hadde det ikkje inne, så eg har nettopp fått det! :)Kjempekoselig... Blomstene ved siden av e ikkje ekta, men ganske fine allikavel, syns eg jaffal :)

  SvarSlett
 3. Det er så koselig med disse zinkhusa :) Virkelig stemningsfult! Så ei en gang som hadde flere i forskjellige størrelser med litt granbar var dette hovejulepynten. Kjempekoselig!

  B I R T E

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!