mandag 24. januar 2011

Valgt feil yrke?

Jaja, så var det oss igjen! Nå er det lenge siden, jeg har rett og slett måttet prioritere vekk bloggen forrige uke. Jeg har hatt det travelt, og noe av det jeg har begynt  forberede er en visning! Ja, du leste rett, en visning. Naboen min, der jeg bodde før skal selge rekkehuset sitt og spurte om jeg ville komme å hjelpe. I utgangspunktet skulle jeg bare "pynte litt" her og der men jobben ble straks større. De hadde en plan, og planen var at jeg også skulle ha visninger og selge huset deres! Snakke meg om! Men men, vi får vel ikke annet enn å prøve, vi solgte da våres hus uten eiendomsmegler, her er mange penger spart! Men dette får vi gjøre som en hobby, for jeg er sikker på at jeg har valgt rett yrke :)


Det viktigste tror jeg er ikke hvordan det ser ut, men at folk klarer å se hvordan de vil gjøre det og hvordan deres møbler passer inn i dette huset. Men såklart er det viktig å gi et godt førsteinntrykk.


Her er et bilde fra mitt hjem av mitt nye vitrineskap som var mye mindre enn jeg hadde forestilt meg, men veldig søtt, hehe... På cognac-glassene er det inngravert mitt og Gustav sitt navn, greit å vite hvilket glass det er cognac i og hvilket det er eplemost i, av disse to foretrekker jeg det siste ;)

Nå stikker jeg på trening!
Ha en fin kveld folkens!

3 kommentarer:

 1. Så spennende da!! ;))
  Kan tenke meg at du kommer til å gjøre en bra jobb der! En grunn for at de har spurt nettopp DEG om hjelp ;))

  Putetrekkene er ifra Hennes & Mauritz Home. ;)
  Kjempeflotte og billige.

  http://www.hm.com/no/product/71721?article=71721-A

  De har utrolig mange fine ;))

  Må ha en strålende dag!
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei!
  Fant bloggen din via en annen - har lagt meg til som følger!

  Søy gøy å få style og selge huset!
  Klem

  SvarSlett
 3. Så koselig at du vil følge bloggen min! :) ...men fikk du noen feilmelding da du la deg til som følger, for jeg kan ikke finne deg på lista....

  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren!